ЗА НАС

AВТОГАЗ СЕРВИЗ SportGAS предлага монтаж на газов инжекцион, газови уредби, диагностика, настройка, гаранционно и извънгаранционно обслужване на всички предлагани системи. Имаме над 20 годишен опит в конвертиране на автомобилите за работа на пропан-бутан (LPG) и метан (CNG). За нашите клиенти работи екип от техници и инженери, специалисти в областите ДВГ и електроника с отлична квалификация и сертификати за обучение от водещи фирми производители. Разполагаме с модерна диагностична апаратура за всички модели автомобили. Поддържаме 99% от софтуерите за всички видове превозни средства. Специализирали сме се в поддръжката както на специфични газови уредби, така и на фабрични.

През годините сме натрупали много богат опит и знания, които предлагаме на нашите клиенти. Благодарение на тях и техните оценки за нашата работа и обслужване сме се наложили трайно на пазара. Винаги подбираме най-добрите като цена/качество от разнообразието на газови уредби и газови инжекциони. Това гарантира отличната работа на предлаганите продукти и тяхната конкурентна цена.

Ръководителят на SportGAS e с повече от 30 години опит в областта на обслужването на автомобилната техника и диагностика на механични проблеми и газови инсталации – газови инжекциони и конвенционални газови уредби. Той е предал своя изключителен опит на своите служители. И продължава да се развива и модернизира, като бъде в крак с най-новите иновации в областта.

SortGAS държи не само на добрия монтаж на газовата уредна, но и на нейната поддръжка след това. Предоставяме сертификати на нашите продукти, с които може да се преминат всякакви регистрации на автомобила. При монтажа на всяка система отделяме специално внимание на качеството и точното спазване на всички операции и изисквания на производителя. Независимо от усилията и времето които трябва да вложим при монтажа, всеки автомобил получава нужното внимание.

Гаранция за качество и професионализъм са доволните клиенти, които вече повече от двадесет и пет години се доверяват на услугите на фирмата.